Välkommen till

Om mig

Vad är Gnista?

Gnista fick sin start 2016 som UF företag på gymnasiet. Grundidén var att tillverkar stilrena och jordnära armband till både killar och tjejer, och skänka pengar till Barncancerfonden.  ”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”. Genom att köpa Gnista armband så går en viss procent av det du handlar för till Barncancerfonden. Gnista är en perfekt present till dig själv men även att ge bort. Oavsett om du ger eller tar emot, så kan alla behöva en gnista. Och det gäller även idag då företaget även sysslar med nagelvård. 

Vad är en Gnista?

En gnista kan vara så många olika saker. Hopp, styrka, självsäkerhet, förtroende eller egentligen vadsomhelst helt beroende på dig! En gnista kan även vara till exempel den som uppstår från elden, den du ser i någon annans ögon eller de gnistor som förekommer i metall. Alla ser och tänker på olika sätt, därför finns det ingen som kan säga vad som är rätt eller fel. Din gnista är en del av dig. Va rädd om den.

Tjejen bakom Gnista

klar!

Gnista består av mig, Elin Bäcklund. Jag är en driven tjej som startade mitt företag andra året på gymnasiet, ett UF företag. Min tanke då var att eftersom Barncancerfonden står mig varmt om hjärtat skulle skänka pengar dit efter årets slut. Gnista UF gick väldigt bra och jag lärde mig otroligt mycket. När UF-företaget avslutades kändes det inte rätt för mig att lägga ner, tycker det har varit alldelens för roligt för det. Därför är den föredetta Gnista UF nu enskild firma, Gnista. Just nu utbildar jag mig till nagelterapeut som jag kommer att kombinera med mitt frisöryrke. Naglar och nagelvård har sen långt tillbaka varit ett stort intresse så det känns väldigt roligt att kunna jobba med det också!

Gnista

Bokning

Vill du boka en tid? Frågor?

Min mobil/Salongen: 073-839 56 18 / 090-13 88 33 eller boka via hemsidan!

 

Boka Tid!